EN | NL | FR | ES | PT | IT | DE | HUN | POL | RU | CH
JP | FI | IND | FIL | GEO | SEP | SWE | UKR | BEN | عربي


AIDS! Te azt gondolod hogy semmi közöd nincsen hozzá?!
Mert nem vagy meleg, vagy nem élsz egy szegény afrikai faluban, rosszul gondolod. AIDS kÖnnyen meg tÖrténhet veled, meg mindenkivel.Azt hiszed hogy tévedek?. HIV fertõzötek meglehetösen növekednek in a Nyugaton, védekezés nélkül mindegy hogy heteroszexuális vagy vagy homoszexuális. Néhány Európai országokban, több mint egyharmada az új fertõzötek száma a nõk. Több mint 65.000 amerikai és nyugat-európai HIV-pozitív volt tavaly, hozzátéve, hogy a több mint fél millió ember él HIV fertözésel-Nyugaton-és Közép-Európában. Még több millió amerikaiak, akik HIV-pozitívak. Antiretrovirális kezelés javította a túlélési arányt, de nem gyógyíttota meg teljesen.De ez nem elérhetõ mindenki számára. Halálesetek száma megháromszorozódott. Az AIDS a Kelet-Európában 2000 óta a gyógyszeres kezelés hiánya miat. De az AIDS halálozás csökentek a Nyugat-Európaban és Észak-Amerikában köszönet hogy hozzá fértek és meg veheték a gyógyszereket.

Until there’s a cure, prevention and protection are the keys to stopping HIV

Megelõzés: jobb félni, mint megijedni!
Amikor szekszelnek, Ön és a partnere csak akkor biztonságos, ha nem érintkezznek a testi folyadékokal (vér, sperma, és hüvelyi váladék). Ezert feltétlenül szükséges egy fizikai akadály, mint például az óvszer minden féle szexuális találkozás. Mert a bõr a száj, a hüvely, a hímvesszõ és a végbélnyílás annyira finom, hogy meg sebezheted, apró vágások vagy sebek. Ezért kaphatjátok meg a HIV-fertõzést vagy más STD fertõzéseket.
top
Kockázatos
Természetesen biztonságos szekszek mindig kifizetõdõek. Persze vannak olyan helyzetek, amelyek sokal koczkázatosab.
 • Peldául amikor több partnerel szeretkeztek, a kockázat sokal nagyob könnyeben megkaphato a HIV + AIDS.
 • Amikor Felhasználnak kábítószereket, vagy sok alkoholt isznak teljesen megváltoztatja a gondolkodásukat, másként viselkednek, mint amikor józanok. Mi tudjuk hogy ez történik!
 • Amikor Injektált kábítószert beveszünk nagyobb a veszély, gondolkodjanak józanul. Mindig biztonságosab ha új, tiszta és steril tûket és fecskendõket vagy injekciókat hassználunk.
 • Amikor anális szekszet csinálunk nagyon fontos hogy óvszerel csináljunk különben fertõzést kaphatunk. A végbélnyílás az egy rendkívüli érzékeny mivel a bõrt meg horzsolhatod.
 • Azok akik élnek egy szegény faluban és a HIV-fertõzés aránya nagy, és nem tudnak hozájutni vagy a hozzáférés nem lehetséges mert hogy az óvszer iz hiányzik, a legjobb, amit tehetünk, ne szekszeljenek. Ez a leg biztonságosab. Nem mondom, hogy ha nem lettél figyelmeztetve!
A józan ész tipp: használjon mindig új óvszert minden egyes alkalommal, amikor szexelnek! Védjemeg az egészségét, és ne kockáztatja a partnere életét.
top
Beterjesztés
Ön meg kaphatja a HIV-fertözést, ha a vér, sperma, beleértve a pre-cum-vagy hüvelyi váladék kapcsolatba kerül az ön véráramba. A legtöbb HIV-fertõzés esetén elõfordulhat a védekezés nélküli szex (hüvelyi, anális vagy orális) egy HIV + személy. De vannak más módjai is, mint például a közös injekciós tû / fecskendõ, vagy a terhesség alatt, szülés vagy szoptatás miatt, ha az anya HIV +. Minden egyéb, nem fizikális kapcsolatok teljesen biztonságosak. Mivel nincs más módja a HIV-fertõzés mellett a fentiekhez. Józan ész tipp: használjon új óvszert minden egyes alkalommal, amikor szexelnek! Az újrahasznosítás mindig jóbb. De nem amikor az Ön egészségét, kárositja és az Ön partnere lehet a kockázat. To finish, a common sense tip: use a new condom every time you have sex! Recycling is all good and well, but not when your health and that of your partner might be at stake.
top
Ki kaphatja meg a HIV fertozést?
Mindenki megkaphatja, a HIV virust, senki sem kivétel HIV- vírus nem tesz kivételt. A fertõzés nem állt meg. Egyre nagyobra nõt, 25 évig csak növekedett és növekszik. Még több fiatalokat érintimeg.Tavaly majdnem a fele fertõzött fiatal emberek voltak 15 töl 24 évesig. A védekezés nélküli szex vagy a kábítószeresek közösen hassznaljak a tûk és fecskendõk sokkal veszélyeztetettebbek, ezért ök könnyebben kapják meg a HIV / AIDSet. Senkinek se van írva az arcára. Szinte lehetetlen tudni, hogy ki fertözöt, ezért szükségünk van a védelemre. A kockázat az mindig forog.
top
Tegye meg a testet és sokkal nyugottab lesz.
Meg tenni a HIV-tesztet csak a legjobb út. Csak úgy tudja meg hogy fertözöt. HIV . Ha úgy gondolja, hogy már veszélyben van és már meg kapta a teszt eredményet, és az eredmény negatív az nagyon jo. De ha az eredmény pozitív, ne keseredjen el, gyorsan hozzáférhet a megfelelõ kezeléshez. A lehetõ leghamarabban, és akkor az Ön élete sokal kevésbé lesz nehezeb, és hosszabbig tud élni. A HIV-fertõzés kimutatható három hónapon belül. De a vírus, néha több honapba is kerülhet,akár hat hónapig. A leg biztonságosab ha minden hat hónap elteltével csinál HIV tesztet. Kérem hogy óvja meg az ön egéségét és ne kockáztatja a partnerét,hassználjanak óvszert minden egyes szeretkezésnél.
top
Mi a teendõ, amikor átveszi a vizsgálati eredményeket?
Elõször is nyugodtan maradni,és nem aggódni mert az nem igazán segít. Amikor átveszi a HIV-teszt eredményeit akkor szembe kell nézniük a valoságal. Függetlenül az eredményel.

1. Ha Ön HIV -

Kérem önnöket hogy mindig hassználjanak óvszert megfelelõen. Kábítószer-injekció esetekben meg kell gyõzõdni róla, hogy a használat elõtt sterilizálni. Mindig meg kell vizsgálni új tesztet kel tenni minden hat honap elteltével. Igy meg erõsítse az eredményt.

2. Ha Ön HIV +

Azonnali orvosi kezelésre van szüksége, a lehetõ leghamarabb védelme érdekében. Ha Ön elkésik csak gyorsabban fog nöni az AIDS. A következõ dolog az, hogy a kapcsolatot keresen egy szakemberrel. HIV, támogatási rendszer, amely segít pszichésen. Ön szokásait a kábítószer-fogyasztás, alkoholfogyasztás, dohányzás csökkennie kell, mert csak gyengíti az immunrendszert. - Kérjük legyen jó a testével. Végül biztoslegyen abban hogy még nem kapta meg a fertõzést tuberkulózis ugyanakkor HIV (gyakran együtt történik); gyorsan tesztelnikel mert a sikeres kezelésre szükségük van és segitenek aTBC ellen azonnal.
top
Hogyan és mikor válltozik meg a HIV virus AIDSzel?
HIV átfordul a legtöbb AIDS-fertõzött embereken egy bizonyos ponton. De az AIDS, fejlesztése gyorsabban vagy lassabban történik,öntöl függõen bizonyos tényezõk, mint például az életmódja vagy az orvosi kezelések, különbözö gyógyszerek, amit Ön bevesz. Figyelnie kel a saját élet rendjére. Például ha dohányzik sokkat, ha iszik több alkoholt, mint az ajánlott, vagy fertõzött más nemi betegségek is, hiszen minden olyan tényezõ is gyengíti az immunrendszert.

HIV hivatalosan átalakul,AIDSzel amikor a T-sejtszám 200 alá esik, vagy 14%. - Ez azt jelenti hogy, HIV vette és tartja sokáig, és emiatt az immunrendszert jelentõsen le gyengíti. így gyorsan növeli a további fertõzéseket.
top
Hogyan használjuk az óvszert?
 1. Tartsa az óvszert, hûvös helyen.
 2. Figyelje a lejárati határ idõ, ha az óvszer rendben van, nyissa meg alaposan (ne használja a fogait), és vegye ki a csomagolásbol.
 3. Ujjaival nyomja össze a levegõt, Huzza az óvszert a felálló pénisz fejére, jobbra lefelé. (az óvszer, és nem a péniszt, természetesen).
 4. Majd szilárdan huzza lefelé mind a két kezével.
 5. Ne használjon olaj alapú kenõanyagokat, mint a vazelin, a növényi olaj-vagy testápoló, mivel ezek megkárosíthatják az óvszert, ami nem biztonságos.
 6. Most rajtad a sor: élvezd a szeretkezést! Ha végeztél, ne felejtsd el, hogy húzza el a pénisz óvszer borított hogy megakadályozzák a le csuszasa.
 7. Kérem ne használlják az óvszert többször!
top
DESIGNERS ELLEN AIDS (DAA) a projekt pénz nélküli szervezet. szépség nélkül, irónia 2004-ben alakult, segiti és figyelmesztett mindenkit az AIDS-tudatosságába és növekedése. A nemzetközi média és a közvélemény felé. Irányuk különösen a fiatalok felé, és az ipari országokban.

Tesszik ezt azzal, hogy felkérnek híres és feltörekvõ divattervezõket, zenészeket, mûvészeket és más hírességeket tervezenek vagy létrehozanak, dolgokat és ök nyomják ki azokra a tételekre, mint a pólók, pulóverek, táskák, hoodies, óvszer dobozok, ringbinders stb... pólók és pulóverek a saját gyûjteményük. Készülnek biopamut a méltányos kereskedelem közösség india segítségével a német cég Sense Organics.

daa

A nevük-DAA részét képeznek minden tétel-jövö honlapunkon url, amely lehetõvé teszi az embereket legfrissebb információk a HIV / AIDS a linkek oldalon. ök is részt vesznek rendezvényeken, kiállításokon, vásárokon és ünnepségeken, és együttmûködnek az érdekelt mûvészek, szervezetek és márkák - nagyobb figyelmet kapjon.

Bookmark and ShareGuests online:    6
Members online: 0
© designersagainstaids.com 2019 - design and development: www.sailboardsrotterdam.com - web design • cms • applications