Music for Life voor Designers against AIDS! Doen Jullie Ook Mee?
Author: Ninette Murk
Saturday 19th of October 2013 05:27:02 AM

Binnenkort is het weer zo ver: van 17 tot en met 24 december  slaat Music for Life van Studio Brussel zijn tenten (of liever gezegd, zijn Glazen Huis) op, dit keer in De Schorre in Boom, waar bijvoorbeeld ook Tomorrowland en Mano Mundo gehouden worden.

Tijdens de ‘Warmste Week’ organiseren talloze verenigingen, bedrijven, scholen, caféclubs en privépersonen een actie voor het goede doel – en dit keer is Designers against AIDS er daar één van!

 

Waarschijnlijk ken je ons al van onze safe sex campagnes met onder meer Katy Perry, Rihanna, Milow, Tokio Hotel, Timbaland, Lady Gaga, Vive la Fête, Belgisch topmodel Hannelore Knuts…

 

Wanneer je weet dat wij als vzw volledig afhankelijk zijn van donaties, begrijp je dat wij heel blij zijn met deze kans tijdens Music for Life- wij doen ons werk dolgraag en in ons educatief centrum IHAEC zijn Vlaamse en internationale studenten voortdurend aan het werk om creatieve campagnes te bedenken, zodat jongeren beseffen dat veilig vrijen écht wel een verstandig idee is.  Ook in België, waar intussen al 10.7 mensen per 100.000 seropositief is- dat aantal mag niet verder stijgen! Er is dus nog meer dan genoeg werk aan de winkel. Op onze website www.designersagainstaids.com lees je alles over ons werk –neem zeker ook een kijkje op de IHAEC blog, waar onze studenten vertellen over hun belevenissen.

 

Kom in actie!

Ben je een kei in pannenkoeken bakken? Heb je zin om een concert, barbecue of feestje te organiseren? Ga je graag met een collectebus rond bij de collega’s? Of ben je een sportieveling en ga je liever een 10 Miles run lopen, of een amateur voetbalwedstrijd  in elkaar steken?  Keuze genoeg en je weet waarschijnlijk zelf nog veel meer gezellige initiatieven die tegelijkertijd geld in het laatje kunnen brengen.

 

Hebben jullie zin in een leuke actie of activiteit en willen jullie het werk van Designers against AIDS steunen?

 

Registreer je actie dan op de website van Studio Brussel: musicforlife.stubru.be en kies Designers against AIDS als goed doel.

Onze gegevens zijn:
Beauty without Irony (de vzw waarvan DAA een initiatief is)
E-mailadres: info@designersagainstaids.com
Telefoonnummer: 03/2373382
Website: www.designersagainstaids.com
Ondernemingsnummer: 0865.511.105

 

Neem daarna ook zeker contact met ons via info@designersagainstaids.com om wat meer te vertellen over de actie die jullie plannen, zodat we jullie volop kunnen helpen met de promotie.

Alvast bedankt en tot ziens aan Het Glazen Huis!

 

Bookmark and ShareGuests online:    15
Members online: 0
© designersagainstaids.com 2019 - design and development: www.sailboardsrotterdam.com - web design • cms • applications